dissabte, 2 d’abril del 2016

Argelers i rodalies. Escapada de dos dies.

Aquests dies de setmana santa sense massa temps per preparar res ens hem decidit a visitar Argelers i les rodalies.

1r dia. Visita a Cotlliure

Divendres hem decidit visitar Cotlliure, un poble on fa anys que no havíem estat i menys amb nens. Tot i que el dia no ens ha acompanyat ens ha fet gràcia tornar-hi a ser.





2n dia. Visita a la vall de les tortugues.

Aquest era el nostre objectiu d'aquesta visita llampec a Argelers i és que al veí poble de Sureda hi ha un parc dedicat a les tortugues que feia temps que teníem ganes de veure. www.lavalleedestortues.fr

Realment és una visita 100% recomanable pels més petits on es poden observar gran varietat de tortugues i fer el recorregut guiats de bons especialistes. També hi ha lloc per fer pícnic o un bar per fer-hi un entrepà. A part hi ha una zona d'esbarjo pels més petits.












Després d'aquest dia esgotador retornem al càmping on estàvem instal·lats, el Càmping Le Roussillonnais , el càmping municipal d'Argelers. 

Des d'allà encara ens queden forces per fer una caminada fins al límit del què havia estat el camp de refugiats republicans l'any 1939 i veure des de la platja una bonica posta de sol.





3r dia. Retorn cap a casa.

Diumenge ja ens en tornem cap a casa. Abans però anirem a donar una volta per la festa americana que fan al passeig d'Argelers. No és que ens apassionin aquest tipus de coses però si més no fa gràcia.






Dinarem a Argelers, poble on ens ens vam menjar un bon ou de pasqua, i abans de tornar anirem a donar una volta a l'estany de la Raó.




I fins aquí la nostra escapada a Argelers i els seus voltants.