dilluns, 1 de setembre del 2008

Toronto

Després d'haver estat visitant dos dies Toronto tornem a ser a Ciutat de Quebec. En general Toronto no ens va deixar gaire bona impressió. En part per la zona on teniem situat l'alberg (no gaire recomanable per passejar de nit) i perquè ens va fer uns dies de pluja. No vam poder visitar la CN Tower, un dels edificis més alts del món, amb 553 m d'alçada.

Ens vam passejar per la zona de molls a la riba del llac Ontario.

De tornada cap Ciutat de Quebec vam visitar el Sandbanks Provincial Park, un parc de dunes eòliques gegants a la riba del llac Ontario.


Dissabte al matí tornant cap a Ciutat de Quebec vam fer aturada a Montreal, després de molts intents vam donar una volta al circuit de F1 Jacques Villeneuve, a 30 Km/h. Després vam visitar el Parc Olímpic i el Biodome (l'antic velòdrom de les olimpíades del 76), on es recreen diferents hàbitats; el bosc tropical, el bosc boreal, l'ecosistema del riu Saint-Laurent i l'àrtic i l'antàrtida.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Sembla que no teniu gaire sort amb els albergs. Ja tinc clar que quan vagi a Nordamérica mínim hotels de 4 estrelles ;-)))

Que vagi molt bé, que ja us deu faltar poc per tornar suposo...