diumenge, 7 de setembre del 2008

Ja som a casa!!


Ahir al matí vam sortir a les dues del migdia de Quebec. Després de 4 hores amb autobús vam arribar a l'aeroport de Montreal. Vam agafar l'avió i després de 6 hores i mitja hem aterrat avui al matí, les 10:30 hora catalana, a Barcelona. De fet només hem dormit 3 hores i durant tot avui portem la son a sobre. No podem dormir si no els efectes del jet lag serien catastròfics. Aguantarem fins les deu, que demà a les 7 ens hem d'aixecar per tornar a la rutina.

Tot ha anat molt bé, com una seda. La Tura i en Bernat ens han vingut a recollir a Flaçà, primer poble-pàtria nostre. Ens hem ben guanyat l'arròs que ens ha fet la Montse només d'arribar a Bordils.

Esperem que us hagi fet gràcia anar-nos seguint amb el bloc. Nosaltres ens ho hem passat molt bé escrivint-hi i us volem agrair a tots i a totes els qui ens hàgiu visitat.

En els propers dies penjarem un power point amb una tria de les fotos del viatge. Si a algú li fa gràcia veure les 1.560 fotos que hem tirat que passi per casa, serà molt ben rebut/da ;)

Salut i fins la pròxima!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Felicitsts per aquest granb viatge. Heu fet un recull de fotos magnífic i unes explicacions encara millors.
Veig que no ha faltat la flora i la fauna a les vostres sortides i és que em sembla que és un país per gaudir-hi plenament d'axiò. I de gas????? Només el JAckes Villeneuve???? Aquests canadencs.... Bé, espero poguer veureu's aviat perque m'expliqueu més coses. Salut companys!!!
Quim

Xevi i Sílvia ha dit...

de Gas en vam posar molt!! ens vam fer un fart de visitar "gas stations" perquè el fotut cotxe que vam llogar consumia més que un petroler encallat a l'antàrtida. Ha i de Diesel re de re, tot gasolina!!
BAD (Brigada Anti Diesel)