diumenge, 10 d’agost del 2008

Preparant el viatge a Quebec

Falten 8 dies per marxar i més o menys ja ho tenim tot enllestit. El bitllet d'avió, la reserva de 2 nits d'hotel a Montreal i els bitllets de tren per anar a Ville de Quebec a veure en Lluís i la Maria.

Ara només ens falta contractar el viatge a Nova York a través d'en Lluís ja que des d'aquí Catalunya no ho podem fer. El viatge organitzat a Nova York sembla molt interessant i ens permetrà visitar aquesta ciutat (http://www.toursamerique.com).

A través d'aquest bloc intentarem anar-vos explicant com marxa la nostra aventura pel Quebec. Seran tres setmanes d'emocions intenses on ens retrobarem amb en Lluís i la Maria, visitarem Montreal, Ciutat de Quebec, baixarem a Nova York, tornarem a Ciutat de Quebec, visitarem les Niagara Falls, Ottawa, Toronto i després anirem a la regió del Nord a veure balenes i conèixer la cultura de les primeres nacions, o sigui els primers pobladors de Canadà.

Esperem tenir un bon viatge, gaudir de la natura i compartir-ho amb tots vosaltres.

Salut!!

3 comentaris:

Montse ha dit...

Ja sabeu que per entrar a Estats Units fan foto i fixen al personal? Que tothom és suspitós de tot! vigileu i porteu-vos molt bé. O no! BON VIATGE

Unknown ha dit...

Ei bones! Molt bona idea això! Així no us perdrem el fil i us estalviareu explicar el viatge mil vegades!!

Anna ha dit...

HOLA!!!
Que guay aixó del bolg, ja m´agradaria saber fer-ne un (ara per ara només tinc clar com es canvia un bolquer)
Que us vagui molt b el viatge, que feu moltes fotos i que despres ens les ensenyeu. Si voleu alguna infomació sobre ny digeu-ho jo us puc donar alguna cosa.
Molts petons a la Mai i en Lluis.
I si, porteu-vos b que aquets americas stan pirats.

Fins aviat!!!