divendres, 15 d’agost del 2008

Fent la maleta

Bé, ja estem fent la maleta i falten dos dies per marxar. Com que som previsors hem anat emmagatzemant totes les coses sobre el llit de l'habitació que no utilitzem i així ens sembla que ho tenim tot més a mà.

Fer una maleta per anar-se'n tants de dies és complicat i com que no hi tenim gaire pràctica ens hem servit dels consells de gent que en sap més que nosaltres. Us recomanem la pàgina web viatgeaddictes.com. A part de trobar informació sobre que s'ha de posar a una maleta hi trobareu tot de viatges que pengen els mateixos viatgers i que són de gran ajuda per planificar el d'un mateix.

Per cert, hem vist que no n'hi ha cap de penjat del Quebec, a veure si quan tornem hi pengem el nostre.

Si heu llegit la zona de comentaris el que no ens deixarem és una ampolla de ratafia i una ampolla de Llavors de la Vinyeta. Brindarem per tots nosaltres des del Quebec.

Salut!

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hola Xevi i Sílvia,

soc en Toni, un dels responsables del web Viatgeaddictes.com que recomaneu aquí, cosa per altra banda us agraïm molt.

Per aquelles casualitats de la vida he arribat al vostre bloc i vull aprofitar per a convidar-vos a publicar el vostre relat a la tornada del vostre viatge per terres canadenques perquè, tal com dieu, ara mateix no en tenim cap d'aquest país. Doncs ja sabeu, a prendre bona nota de tot i a escriure...

També dóna la casualitat de que jo també soc del Pla de l'Estany, en concret de Porqueres, tot i que per motius professionals ja fa bastants anys que visc a l'entorn de Barcelona.

Bé, de moment res més. Que tingueu molt bon viatge i a reveure,

Toni