divendres, 29 d’agost del 2008

Ottawa


Despres d'haver tornat de Nova York i dormit poques hores seguim de ruta pel Quebec. Se'ns afegeix en Lluis, la seva mare i el seu germa. La ruta ens porta fins a Ottawa, la capital del Canada.

Arribem a la tarda i visitem el Parlament. Un conjunt d'edificis molt espectacular on hi ha representats els tres pobles que formen part de la confederacio del Canada: el poble angloparlant, els francoparlants (basicament la provincia del Quebec) i els primers pobles o aborigens del Canada.

Tot i ser la capital es molt mes petita que Montreal i Toronto. Te una zona nocturna bastant concorreguda pero poc assequible per a les nostres butxaques.

L'endema al mati, despres d'estar a un alberg de joves gens recomanable, vam visitar el Museu de les Civilitzacions que repassa la historia del Canada i fa especial emfasi en els pobles aborigens als quals dedica una tercera part del museu. Molt recomanable!


Despres vam dinar al Parc Natural de Gatineau abans de marxar cap a Toronto.

2 comentaris:

Nuri ha dit...

Ei! Molt bé el bloc!
Només una coseta: No hi ha accents als teclats d'Ottawa???

Bé, us enllaço al meu bloc personal.

Salut!
i bones vacances!

Xevi i Sílvia ha dit...

Ei Nuri merci pel comentari pero els teclats dels USA i Canada s'han menjat els accents.

No podem veure el teu bloc ens el pots enviar per correu electronic. Posarem un enllac al nostre (pots comprovar que tampoc hi ha la c trencada).

Salut els de Can Teixidor del Terme!!